2015-05-03
Hej alla Mö Finns medlemmar!!!
Rune Westlund hÀr.
Jag och Gudrun Westlund hÄller pÄ och undersöka intresse för en medlemsresa ner till Ludvika trakten och Dan Andersson veckan. Att fÄ vistas pÄ Dan Andersson mark och lyssna till denna mÀrkliga mans dikter och visor under tvÄ dagar vore en lisa för sjÀlen tÀnker vi. VÄran tanke Àr att vi Äker lördag 25 juli pÄ morgonen, övernattar, och Äker hem söndag kvÀll. Det vi fÄr vara med om Àr invigningen av Dan Andersson veckan vid LoussagÄrden, upptrÀdande av Saxdalens manskör, finnmarknad i Rikkenstorp, besöka Dan Andersson musÚet i Ludvika och mychy mer. Om du googlar pÄ Dan Andersson veckan kan du kolla in hela programmet.

NÄgot pris kan vi inte presentera nu, det beror lite pÄ hur mÄnga vi blir, men jag skulle tippa ca 1000 kr per person boende och bussresa.

Vill du följa med pÄ resan kan du anmÀla dig till Gudrun Westlund
Tel. nr: 0684-12083
070-6195549:
Vi vill ha in din anmÀlan senast 27 juni!
VÀl Mött!
Mvh Gudrun o Rune

2015-05-02
Mosippevandring i Vemdalen.
IgÄr kvÀll trotsade tolv medlemmar vÀdret och tog sig till övre SÀterdammen i Vemdalen för att titta pÄ mosippor.
LÀnsstyrelsen har gjort ett Natura 2000-omrÄde dÀr för att göra ÄtgÀrder som skall förbÀttra möjligheterna för vÄr Àlskade landskapsblomma att vÀxa och föröka sig.
Gott om mosippor var det som vanligt och jag tror att de flesta av deltagarna kommer att Ă„tervĂ€nda nĂ€sta Ă„r nĂ€r ”mofilĂŁn” hĂ€lsar pĂ„ igen.
Kanske gör vi ett gemensamt besök dÄ ocksÄ.
Göran Mann